- En garantimærkning og ambassadør for alle erhvervsuddannelser

Din tekst

Velkommen til CRAFT-denmark.dk

Erhvervsarmbåndet 

 

Vi har gennem generationer udviklet verdens bedste uddannelser og dermed de bedste håndværkere, hvilket fortjener synlighed.

Ved endt uddannelse, får vores elever et svendebrev, som ender med og ligge og samle støv i en skuffe. Så jeg har fundet en måde, hvorpå vores håndværkere kan fremvise deres faglige stolthed mere synligt i hverdagen. Ligesom studenter har deres huer synes jeg også, at vores håndværkere fortjener et mere materielt minde om deres hårde arbejde igennem de 4 år det har taget. 

Min ide med armbåndet vil være med til og give et løft udadtil, da den vil være med til og skabe opmærksomhed omkring fagene og kan være synligt ved alle lejligheder. Min tanke er, at armbåndet også kan åbne op for en god snak om både uddannelse og kompetencer på tværs af fag og andre interresserede. 

 

Jeg ønsker brændende og skabe synlighed for håndværker faget, samt give mine og alle mine kollegaers elever på erhvervsuddannelserne, et skulderklap og sende dem videre ud på arbejdsmarkedet med en stor portion selvtillid, masser af anerkendelse og respekt for det arbejde de har præsteret under deres uddannelse.

Alle fag vil blive tilgodeset med en % del af indtægterne af dette armbånd, som kan bruges på forskellige måder. Det kan være i form af nyt værkstøj, en studietur, en maskindel, eller et særligt program. Det vil hermed også være muligt og søge om økonomisk støtte, så vores håndværkere under uddannelse kan arbejde innovativ og videreudvikle deres ideer. fra teori til praksis.

Webshop fra e-hjemmeside.dk